Siirry työkalupalkkiin

Vastaa aiheeseen: Loikkakortit voisi laittaa kaikki näkyville

Etusivu Keskustelut Ideoita palvelun kehittämiseen Loikkakortit voisi laittaa kaikki näkyville Vastaa aiheeseen: Loikkakortit voisi laittaa kaikki näkyville

#425
SYKE
Osallistuja

Moi. Tämän palvelun kehitys on vähän viivästynyt, kun muut työt, mutta nyt sitä painetaan täydellä teholla. Toistaiseksihan täällä ei ole kuin kymmenen loikkaesimerkkiä eikä vielä lopullista ulkoasua, mutta noin kuukauden päästä olisi tarkoitus jollakin tavalla lanseerata tämä.

Loput ratkaisukortit ja Hinkumapin (useita satoja) loikkaesimerkkejä on tarkoitus siirtää palveluun parin viikon päästä. Tänne on tulossa näillä näkymin myös Motivan Green Energy Cases esimerkit.

Mutta siis Hinkun syyspäiville ei nyt valitettavasti ole tämän kummempaa.

Loikkaesimerkeille voi syöttää ihan mitkä tahansa hakusanat, eli jos esimerkki käsittelee ilmansuodatusta ja siinä käytetään hybridisuodatinta, niin varmasti nämä tulevat myös asiasanoiksi.

Ideanahan tosiaan on, että myös muut voisivat tuottaa loikkaesimerkkejä tähän palveluun. Koitetaan tehdä ohjeet ja mallit siitä, minkälainen hyvä loikkaesimerkki on. Ne voivat olla blogikirjoituksia, valokuva-albumeita, videotarinoita tai näiden yhdistelmiä. Mutta valmista ei siis vielä ole.

Lyhyesti voin sanoa, että hyvä loikkaesimerkin videotarina on sellainen, jossa loikan tehnyt ihminen tai ihmiset kertovat lyhyesti mitä, kuka, missä, milloin ja miten. Kuvassa saa mielellään näkyä teknisiä vimpaimia tai muita ratkaisuja, joita on otettu käyttöön. On tärkeä tuoda esiin myös mahdollisia hankaluuksia tai epäonnistumisia matkan varrella, sillä se lisää esimerkin uskottavuutta ja tarinallisuutta.