Loikkakortit voisi laittaa kaikki näkyville

Etusivu Keskustelut Ideoita palvelun kehittämiseen Loikkakortit voisi laittaa kaikki näkyville

Merkitty: 

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Julkaisija
  Artikkelit
  • #204
   Raija Kautonen
   Osallistuja

   Hei!

   Hieno juttu, että tämä sivusto on nyt kokeiltavana. Toivottavasti löytyy paljon käyttäjiä ja ideoiden kopsaajia.

   Voisiko kaikki 38 energialoikkakorttia

   saada itsenäisinä näkyviin tänne sivulle tehokkaasti löydettäviksi.

   Hakusanoja voisivat olla esim. jo näkyvissä olevat ja lisäksi ainakin led-valaistus ja ilmansuodatus / hybridisuodatin / laajapintasuodatin ja biokaasu. Niitä olisi kortti kerrallaan helppo jakaa somessa. Laitilan kaupungin loikkakortit ovat minulle tuttuja ja niitä loikkia ainakin haluaisin kehua muille, jotta keskustelua ja kokeiluita syntyisi.

  • #206
   SYKE
   Osallistuja

   Moi. Joo, kaikki loikkakortit ovat ehdottomasti tulossa tänne.

   Sivusto on vasta ihan raakile, mutta jo kaikille avoin (vaikkei sitä vielä mitenkään markkinoida), jotta just tällaisia hyviä idoita voitaisiin kerätä keskustelupalstalle. Led-valaistus, erilaiset ilmastointiin liittyvät jutut ja biokaasu on varmasti tulossa hakusanoihin.

   Noita esimerkkejähän täällä on vasta noin 4, mutta lisää on tulossa…

   t. Matti Lindholm, palvelun kehittäjä, SYKE

   • #412
    Raija Kautonen
    Osallistuja

    Hei, sivusto näyttää hienolta! Teette hyvää työtä!

    Osaatko sanoa milloin laitatte tänne hakusanoiksi ’ilmansuodatus’ ja ’hybridisuodatin’. Olisi kiva saada nekin näkyviin ennen HINKUn syyspäivää. Tämä ilmanvaihdon ratkaisu kuuluu HINKUssa kategoriaan ’kerrostalot’. Ratkaisua voi tosin hyödyntää niin asuin- kuin teollisuusrakennuksissakin sekä halleissa + myymälöissä. Kohteissa, joissa on koneellinen ilmanvaihto.

    Hybridisuodatusratkaisuista on saatu erinomaisia tuloksia: paras mittaus tältä kuulta näyttää 66% pienennystä ilmanvaihtokoneen sähkönkulutukseen samalla, kun sisäilman laatu paranee.

    HINKUn esimerkki ratkaisusta on Laitilasta, loikkakortti nro 32. Ratkaisusta olisi suotavaa tehdä myös HINKU-video. Neuvoisitteko, miten sellainen saadaan aikaiseksi.

    Kiitos!

  • #425
   SYKE
   Osallistuja

   Moi. Tämän palvelun kehitys on vähän viivästynyt, kun muut työt, mutta nyt sitä painetaan täydellä teholla. Toistaiseksihan täällä ei ole kuin kymmenen loikkaesimerkkiä eikä vielä lopullista ulkoasua, mutta noin kuukauden päästä olisi tarkoitus jollakin tavalla lanseerata tämä.

   Loput ratkaisukortit ja Hinkumapin (useita satoja) loikkaesimerkkejä on tarkoitus siirtää palveluun parin viikon päästä. Tänne on tulossa näillä näkymin myös Motivan Green Energy Cases esimerkit.

   Mutta siis Hinkun syyspäiville ei nyt valitettavasti ole tämän kummempaa.

   Loikkaesimerkeille voi syöttää ihan mitkä tahansa hakusanat, eli jos esimerkki käsittelee ilmansuodatusta ja siinä käytetään hybridisuodatinta, niin varmasti nämä tulevat myös asiasanoiksi.

   Ideanahan tosiaan on, että myös muut voisivat tuottaa loikkaesimerkkejä tähän palveluun. Koitetaan tehdä ohjeet ja mallit siitä, minkälainen hyvä loikkaesimerkki on. Ne voivat olla blogikirjoituksia, valokuva-albumeita, videotarinoita tai näiden yhdistelmiä. Mutta valmista ei siis vielä ole.

   Lyhyesti voin sanoa, että hyvä loikkaesimerkin videotarina on sellainen, jossa loikan tehnyt ihminen tai ihmiset kertovat lyhyesti mitä, kuka, missä, milloin ja miten. Kuvassa saa mielellään näkyä teknisiä vimpaimia tai muita ratkaisuja, joita on otettu käyttöön. On tärkeä tuoda esiin myös mahdollisia hankaluuksia tai epäonnistumisia matkan varrella, sillä se lisää esimerkin uskottavuutta ja tarinallisuutta.

Luet parhaimillaan 2 vastausketjuja
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
Voit etsiä loikkia yhdellä tai useammalla hakusanalla. Haku kohdistuu loikkien sisältöön ja metatietoihin, kuten kategorioihin, asiasanoihin ja sijaintiin. Hakemalla esimerkiksi "energialoikka porvoo" löytyvät kaikki Porvoon kaupungista raportoidut energialoikat. You can search for leaps matching one or more terms. The search targets both content and metadata such as categories, keywords, and location. For example, by searching for "energy leap Porvoo" you will find all the energy leaps reported in the city of Porvoo.
Siirry työkalupalkkiin