Yritysesittely: Fiksuruoka.fi – hävikkiruokaa verkkokaupasta edullisin hinnoin

Haastattelussa Riku ja Lauri esittelevät palvelua:

Katso videolta mitä käyttäjät ovat palvelusta mieltä:

Fiksuoruoka.fi on vuonna 2016 perustettu nopeasti kasvava verkkopalvelu, josta voi tilata postipakettina ruokaa, joka muuten uhkaisi jäädä hävikiksi.

Paketteja voi tilata koko Suomeen Postin, DB Schenkerin ja Matkahuollon toimituksilla. Kylmäkuljetusta ei tarvita, koska kaikki tuotteet säilyvät huoneenlämmössä. Valikoimassa niitä on keskimäärin yli 600, joista suosituimpia ovat pastat, riisit ja muu normaalissa ruoanlaitossa käytettävä kuivaruoka, sekä karkit, sipsit ja muut naposteltavat. Katso tämän hetken suosituimmat tuotteet

Tuotteiden pakkaamiseen Fiksuruoka käyttää kierrätyspahvilaatikoita ja pyrkii minimoimaan pakkausmateriaalin käytön. Pakettien kuljetukset on saatu ympäristöystävällisemmiksi kumppaneiden optimoimalla rekkojen täyttöastetta ja hyvittämällä kuljetuksista syntyviä päästöjä.

Fiksuruoan toiminnassa syntyy lopullista hävikkiä alle 0,01%, kun elintarvikealalla tavanomainen hävikkiprosentti on 1-2%.

Pyrimme minimoimaan hävikin säätämällä tuotteiden hintoja alas niin kauan, että tuotteet myydään.Markkinointijohtaja Riku Poutanen, Fiksuruoka.fi

Lisätietoa:

Luokitukset

Loikkaajan sektori
Loikan sijanti

Toimijat ja hankkeet

Loikka-arkisto toimijalle Fiksuruoka.fi.

Jätä kommentti